search_button
Dobro došli u EOS CODE!

EOS CODE razumljiv je kodeks prakse jednostavan za korištenje. Cilj mu je jačanje konkurentnosti manjih turističkih agencija i turoperatora koji će principe održivog poslovanja dobrovoljno implementirati u svoju djelatnost, posebice u paket aranžmane koje organiziraju ili prodaju.

EOS CODE filozofija o ekološki orijentiranoj održivosti temelji se na uvođenju održivih elemenata u poslovanje te unapređivanje kvalitete proizvoda i usluga.

Sve više putnika u današnje vrijeme bira održivi turizam, a mnogi od njih odabrali bi turoperatora ili turističku agenciju čije je djelovanje usmjereno na zaštitu okoliša i destinacija, itd. S druge pak strane, sve više turističkih tvrtki postaje svjesno problema održivosti i imaju moć, do neke mjere, provoditi svoju politiku na način da, primjerice, suradnike biraju s obzirom na to ispunjavaju li određene kriterije.

Turoperatori i turističke agencije koji planiraju implementirati EOS CODE bit će predstavljeni na ovim internetskim stranicama i imat će pravo korištenja logotipa . To će ih s vremenom učiniti prepoznatljivima kao tvrtke koje podržavaju održivi turizam te će tako postati konkurentniji od svojih kolega koji ne dijele njihovu osjetljivost.
Štoviše, implementacija EOS CODE-a u pet zemalja koje sudjeluju u projektu (Grčkoj, Bugarskoj, Hrvatskoj, Italiji i Poljskoj), a naknadno i u ostalim europskim zemljama, mogla bit otvoriti put za širu implementaciju principa održivog poslovanja u turizmu općenito, budući da će EOS CODE predstaviti svoja načela turoperatorima i turističkim agencijama koje dosad nisu bile upoznate s njima.

Važna obavijest: Po smjernici 2005/29/EC o nepoštenim poslovnim praksama u odnosu prema potrošačima (Dodatak I., Točka 1.), predstavljanje kao potpisnik Kodeksa ako to niste smatra se krajnje nepoštenim te je strogo zabranjeno!

Želimo vam uspješno putovanje s EOS CODE-om!

Account Login
User Name:
Password:
Register
Forgot Password ?

Login
Leaflet

   
The Project "EOS CODE" is part of the EU's Competitiveness and Innovation Framework Programme (CIP), which aims to encourage the competitiveness of European enterprises.
Design & development by pureblack